tesettürlü Escort Zeyno – Paralı Görüşen Bayan

Tanıtım:

Selam Adım Zeyno İstanbul Paralı Görüşen Bayan ’nde oturuyorum 22 yaşında 1.60 boyunda 58 kilolarında sarı saçlı Süslü ve sempatik escort kadınım.

Görüştüğüm beylerin usunda yer ettiğim gibi ön sevişmem ve sehvetimle siz beylerin de usunda yer edeceğimden emin olabilirsiniz. Abaza ve içinizi kavuracak hoşlukta  olarak benimle geçireceğiniz müddetler sizlerin unutulmaz anlarınız olacaktır.

Tek yaşayanca hududum olarak Arkadan ve Korunmasız ilişkide asla bulunmuyorum bu detayıda şimdiden buradan sizlere belirtmek isterim ki geldiğinizde ısrarcı olmayınız.

Görüşmelerimi 4 – 5 yıldızlı Her yerde yada sizlerin tutkuları üzerine rezidans dairelerinize davetli olarak gerçeleştiriyorum. Buluşma ve ayrıntıları bana erişerek görüşebiliriz hoşçakalın.

0553 813 27 33

Bülten Ayrıntıları

  • Telefon: 0553 813 27 33
  • İlçe: Paralı Görüşen Bayan
  • İl: İstanbul
  • Ülke: Türkiye
  • Yaş: 22
  • İlave Edildi: 13 Eylül 2016 19:45

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın