Tanıtım:
Selamlar ben Paralı Görüşen Bayan ’nden Arap escort Bihter 20 yaşında 1.78 boyunda 55 kilolarında çıtı pıtı dik ve kocaman gögüslere sahip harika bir escort kadınım.
Görüşmelerimi Tek yaşayanca Avrupa Yakası ’nda ikamet ettiğim Paralı Görüşen Bayan ’nde kendi dairemde hakikatleştiriyorum. Fotoğraflarım kendi dairemde ve yevmiye yaşamdan kendi çekimlerimdir, görüşmeye geldiğinizde değişik bir profil ile karşılaşmanız olası değildir.
Fakat bazı kanunlarım vardır görüşmeye gelmeden bunları buradan söylemek istiyorum, Arkadan ve Korunmasız ilişkide asla bulunmuyorum öneri etmeyiniz. Yasaklarımın yanında ise değişik fantezilerimde mevcuttur; Kucak dansı, Köpük banyosu, Striptiz ve bunlara eş çoğu fantezilere ben varım.
Sikiş deneyimlerimi sizlere Abaza bi gecede göstermem için sizlerin alttaki telefon numarasından bana erişerek buluşma almanız.
İlk Yorumu Siz Yapın